top of page

Jak balíme naše šperky?

Chodí nám spousta dotazů na téma, do čeho vlastně šperky balíme a v jakém obalu Vám dorazí domů. Vidina plastového pytlíku s cedulkou by u nás opravdu neprošla, nebojte se. Vaše klenoty si zaslouží mnohem víc!

Krabička na zlaté šperky Lillian Vassago

Naše šperky prochází před samotným odesláním přísnou kontrolou, čištěním a leštěním v takové míře, aby na cestu za Vámi pokračovaly dokonale nablýskané a v perfektním stavu. Přejeme si, abyste již při prvním pohledu na svůj nový, třpytivý šperk, měli stejnou radost, jako máme my. Otevřete tedy vlastní krabičku od Lillian Vassago a nechte se unášet pocitem, jako byste právě otevřeli truhlici se zářícím pokladem.


Krabička s taškou Lillian Vassago

Uložení šperku

Po důkladné kontrole Váš šperk pečlivě vložíme do vystlaného lůžka velice vkusné černé krabičky s vyraženým zlatým logem Lillian Vassago. Krabičky máme v několika velikostech a pro každý šperk vybíráme takovou, která zajistí bezpečnou přepravu a umožní mu vyniknout. Nepřejeme si, aby byl šperk v krabičce nacpaný, samozřejmě v ní ale nesmí ani poletovat.


Pro zajištění maximální bezpečnosti přikryjeme šperk ještě vrstvou bublinkové folie, aby byl chráněn před případnými peripetiemi na cestách. Vaše šperky jsou s námi v bezpečí!



Něco navíc

Protože šperky patří k velmi oblíbeným dárkům a víme, že od Vás často putují do rukou Vašich milovaných, přikládáme navíc do balíčku elegantní dárkovou taštičku v černém provedení, taktéž s logem Lillian Vassago. Vybraný šperk je proto okamžitě připravený dělat radost druhým!

Součástí zásilky je také certifikát o pravosti zlata, se kterým budete mít jistotu, že jsou šperky pravé. V případě diamantových šperků a šperků s drahokamy přikládáme i certifikát o pravosti kamene.

Po tom, co je šperk pečlivě uložený do vhodné krabičky, doplněný taštičkou i certifikáty, putuje do balíčku opatřeného Vaší adresou a s vybraným dopravcem se poté vydává na cestu za Vámi.

Vaše očekávání jsou naší prioritou. Víme, že důležitý je každý moment: od rozbalení krabičky až po první vyzkoušení Vašeho nového šperku. Proto si dáváme záležet na tom, abyste se cítili jedinečně při každém z těchto kroků!


Certifikát o pravosti zlata Lillian Vassago



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page